ULTIMATE IMPULSE BLACK Low S1P radne cipele/radna obuća

78.98  | MPC

Ultimate model dobitnik je nagrade za dizajn proizvoda 2020. Jedinstven fleksibilan “ovratnik” nalik na čarapu, staje na kraj dosadnim smetnjama u cipeli. Omogućava ultimativnu pokretljivost i udobnost, te savršeno štiti od prodiranja prašine, prljavštine ili sitnih predmeta. IMPULSE.FOAM je tehnologija protiv umora u sigurnosnoj cipeli. Ovaj inteligentni koncept potplata nudi sve: maksimalno prigušenje uz povrat energije, kao i izvrsnu stabilnost i dugotrajnu udobnost. Ovaj model naizgled se ne razlikuje od sportske cipele i ima osnovu od izdržljive tekstilne tkanine. Opremljena je fiberglass kapicom i nemetalnim, fleksibilnim FAP® antiperforacijskom zaštitom, zadovoljava zahtjeve ESD-a i ima prozračnu funkcionalnu podlogu.

Dodatni plus udobnosti je novo razvijeni, anatomski oblikovan, unutarnji potplat ALBATROS® comfit®AIR koji regulira vlagu s površinom tekstila otpornih na klizanje. Comfit® AIR ima uzvišenja u području pete, kao i uzdužnu olakšanu potporu za podupiranje prirodnog položaja stopala u cipeli. Na taj način, stopalo je olakšano i mišići su stimulirani tijekom hodanja.

UDOBNOST KORAKA – Vrlo fleksibilna, prozračna tekstilna tkanina savršeno se prilagođava vašem stopalu i prianja uz nogu kao čarapa. Daje optimalnu potporu, materijal je istovremeno super lagan i ultra izdržljiv. Potplat: DUAL.IMPULSE 300°C, otporan na toplinu, neklizajući gumeni potplat s podlogom IMPULSE.FOAM® u dvije različite gustoće za izvrsno prigušivanje, stabilnost i udobnost.

Težina (1 par u vel. 42): 1 000 g

Sve navedene cijene su informativnog karaktera, službenu cijenu ćete dobiti tek kad zatražite ponudu.
Boja

Veličina

, , , , , , , , ,

Brend

Oznake

, , ,

Standard ( Norma )