Delecto je tvrtka sa kompletnim programom HTZ opreme i opreme za zaštitu na radu. Veliki izbor radne i zaštitne odjeće, obuće i opreme renomiranih svjetskih proizvođača. Od naše mlade ekipe možete očekivati profesionalan pristup, brze informacije i angažiranost. Najveći izbor radne i zaštitne opreme, veliki lager, brza dostava, kvalitetni proizvodi i fleksibilan pristup klijentu glavne su karakteristike našeg poslovanja. Zadovoljstvo kupaca za nas je najvažnije.

Delecto je jedan od vodećih nacionalnih dobavljača radne i zaštitne opreme, prepoznatljiv po ponudi inovativnih, visoko kvalitetnih proizvoda potpomognutih nenadmašnom brigom za korisnike.

Asortimanom od preko 1700 proizvoda, garantiramo vam odličnu vrijednost za novac, proizvode visoke kvalitete i osobnu zaštitnu opremu koju će vaši zaposlenici htjeti nositi. Znamo da je nabavka zaštitne opreme ozbiljan zadatak, stoga naporno radimo kako bi vam osigurali uslugu koja neće podizati vaše troškove, bez kompromisa u sigurnosti i funkcionalnosti.

Od našeg osnivanja 2008., nikad se nismo prestali razvijati. Vrijeme svjetske ekonomske krize bilo je uzbudljivo vrijeme za osnivanje tvrtke i početak ekspanzije koja nas je danas pozicionirala na mjesto jednog od vodećih nacionalnih ponuđača osobne zaštitne opreme.

Danas možemo reći da smo uživali u svakom trenutku. Posljednjih nekoliko godina bile su posebno uspješne za našu tvrtku, ne samo u pogledu porasta prodaje.

2021. godinu svakako ćemo dobro pamtiti jer smo napokon uselili u vlastiti, novoizgrađeni prostor. U istočnom dijelu našeg grada Osijeka, u Eko-zoni Nemetin, nalazi se naše sjedište, trgovina i skladište. Ovdje je razvijen snažan tim za podršku kupcima. Ponuda je upotpunjena snažnim brandovima, a skladišni kapaciteti povećani te izvrsno optimizirani. Sada smo, koristeći svoju stručnost, fokusirani na izgradnju smislenih, trajnih odnosa s klijentima.

Čime se bavimo Iz vrlo široke ponude možemo izdvojiti neke kategorije proizvoda koje nudimo:

Zaštitna odjeća

radna obuća

Visinska oprema

Zaštita očiju

Radne rukavice

Zaštita sluha

Delecto Tim

Mario Buljan

Direktor - Član Uprave mario.buljan@delecto.hr

Darko Budimir

Direktor - Član Uprave darko.budimir@delecto.hr

Dajana Crnadak

Voditelj Glavnog Ureda dajana.crnadak@delecto.hr

Mirta Petovar

Voditelj Marketinga mirta.petovar@delecto.hr

Robert Nađ

Voditelj Skladišta i Logistike robert.nad@delecto.hr

Helena Mundinac

Komercijalist - Osijek helena.mundinac@delecto.hr

Hrvoje Gebaj

Voditelj Prodaje - Slavonija hrvoje.gebaj@delecto.hr

Antonija Kezerić

Voditelj Prodaje - Središnja Hrvatska antonija.kezeric@delecto.hr

Šime Jakušić

Voditelj Prodaje - Dalmacija sime.jakusic@delecto.hr

Leonarda Marčan

Komercijalist - Zagreb delectozagreb2@gmail.com